Ons brood is brood zoals het van oudsher bedoeld is. Kruidig geurend met een krokante, knapperige korst en een stevige open structuur.
Je proeft de volle, authentieke smaak van echt brood, gemaakt met natuurlijke desem en langzaam rijst (minimaal 12 uur).
De traditionele manier van brood bakken dus.
Zo krijgt het brood alle tijd om op smaak te komen. En dat proef je!
De basis ingrediënten zijn: meel, afkomstig van Korenmolen d'Arke in Oostkapelle, ons zelfgemaakt desem, water, zout en wat verse bakgist.
Onze producten worden door mensen gemaakt, niet door machines. Vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.
Bevat Gluten en er zijn mogelijk sporen van noten, sesam en pinda's
Viennoiserie is een Frans woord waarmee zoete, luxe broodjes bedoeld worden die traditioneel gegeten worden tijdens het ontbijt of bij de koffie, maar ook perfect fungeren als tussendoortje.
Bevat Gluten; Melk, Ei en er zijn mogelijk sporen van noten en pinda's
Onze producten worden door mensen gemaakt, niet door machines. Vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.
Voor degenen onder u met glutenintolerantie; al ons glutenarme broden zijn gemaakt van Korenmolen d'Arke boekweit meel
Onze producten worden door mensen gemaakt, niet door machines. Vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.